Over ERES bewindvoering

ERES bewindvoering is een organisatie gespecialiseerd in zowel het minnelijk (MSNP) als het wettelijke traject (WSNP). De bewindvoerder is sinds 1998 werkzaam in de schuldhulpverlening en sinds oktober 2013 als WSNP bewindvoerder.

Waar staat ERES bewindvoering voor
ERES bewindvoering staat voor een deskundige aanpak, sociale betrokkenheid en helder in de gemaakte afspraken. De bewindvoerder is gespecialiseerd in zowel het wettelijke traject ( WSNP) als het minnelijke traject ( MSNP).

Bewindvoering WSNP
De bewindvoerder wordt benoemd door de rechtbank Rotterdam en Den Haag. Tijdens de WSNP kijkt de bewindvoerder samen met de schuldenaar naar de mogelijkheden die hij of zij heeft om zo veel mogelijk te sparen voor de schuldeisers. De bewindvoerder zal de schuldenaar, binnen de mogelijkheden die de WSNP biedt, coachen richting een schone lei.

Schuldbemiddeling MSNP
Naast het werk als WSNP bewindvoerder is de bewindvoerder ook werkzaam als schuldbemiddelaar. Op grond van Artikel 48 lid 1 c Wet op het consumentenkrediet, kan de bewindvoerder ook het minnelijk traject uitvoeren. ERES bewindvoering kan benaderd worden door beschermingsbewindvoerders die het minnelijk traject willen uitbesteden. Daarnaast kan ook een werkgever een beroep op ERES bewindvoering doen als één van zijn werknemers financiële problemen heeft.